Sötét és nyirkos volt a szoba, ezt Evan anélkül is érezte, hogy kinyitotta volna a szemét. Hallotta, hogy valaki beszél hozzá, de annyira fájt a feje, hogy csak a fájdalomra tudott koncentrálni. Próbált rendet tenni a fejében de nem sikerült. Azt hitte ismét el fog ájulni és soha többet nem ébred fel, de hirtelen hideg vízsugár csapta meg az arcát, majd csorgott a testére. A szeme egyből felpattant, de pár másodpercig csak vízfátylat látott. Mire valamennyire kitisztult a látása, a fejfájása is csillapodott.

Ketten álltak a szobában, egy negyven körüli tagbaszakadt arab férfi és egy harminc körüli nő, ránézésre török lehetett. Evan óvatosan körbepillantott. Valószínűleg egy pincehelyiségben lehettek, mert a levegő nyirkos volt és természetes fény sem szűrődött be sehonnan. A világításról egy egyszerű villanykörte gondoskodott, ami minden esztétikai szépséget nélkülözve magányosan lógott a mennyezetről. 

- Mi a francot akartok? - kérdezte fogva tartóitól angolul.

- Információt - válaszolt a nő halvány akcentussal. 

- És mégis miről? Az időjárásról? Ki a franc vagytok ti egyáltalán és mi a szart akartok? - kérdezte nyugodt, de gúnyos hangon Evan.

- Nem kell tudnod kik vagyunk és azt sem, hogy honnan jöttünk! Most kérdéseket fogok feltenni, te pedig szépen válaszolsz rá - jött az egyértelmű és határozott utasítás

- Aha! - vetette oda Evan és közben azon gondolkodott ez a nő hány embert ölhetett már meg élete során. Ránézésre semennyit, ugyanis a sportos testalkat és a kissé markáns vonások inkább keltették egy üzletasszony benyomását, mint zsoldosét. Pedig úgy tűnt az utóbbi csoporthoz tartozik. 

- Mi a neved?

- Jack! - hazudta Evan, aki arra a megállapodásra jutott magában, hogy jobban jár, ha húzza az időt és közben megpróbálja kitalálni hogyan juthat ki a szobából. Valószínűleg kapni fog pár pofont, de mivel nem tudhatta életben hagyják-e ha elmondja amit akarnak, inkább kockáztatott. 

- A teljes nevedet!

- Blackjack! - válaszolt mosolyogva.

A férfi aki eddig szótlanul állt a nő mögött, előre lépett és egy bőrszíjjal arcon csapta Evant. A szíj azonnal felszakította Evan arcának jobb oldalát. Érezte ahogy a vér lecsurog az arcán, a fájdalomtól pedig hányingere támadt. Ez keményebb menet lesz mint gondoltam. - ismerte be magának.

Szerző: Jin_Ke (Fotelkommandó)  2012.12.10. 13:31 Szólj hozzá!

Címkék: pince kínzás kihallgatás elrabolva Egyiptom

A bejegyzés trackback címe:

https://villamregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr624953505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása